Oldal kiválasztása

Időpont:
2019.06.23 - 2019.06.26, 00:00

Helyszín:
Kozármisleny
Zrinyi u. 26.


TM tanfolyam minden hónapban szokott lenni, 4 egymást követő napon kell részt venni a képzésen, ami napi 1,5-2 órás elfoglaltságot jelent általában a délutáni, kora esti órákban. A tanfolyamról bővebben itt tájékozódhatsz: a TM tanfolyam felépítése.

Az “Időpont foglalása” gombra kattintva a Reservio.com szolgáltatásának segítségével időpontot foglalhatsz a személyes oktatásra. Kérjük, hogy ezt csak abban az esetben tedd meg, ha már tisztában vagy a tanfolyam felépítésével, árával, stb. Amennyiben csak érdeklődni szeretnél a meditációról, először gyere el egy ismertető előadásra.

Egy időpontban a rendszer csak 1 főt enged regisztrálni, de mivel ketten vagyunk, meg tudjuk oldani, hogy ketten tanuljanak egyszerre. Pl. ha családként ketten szeretnétek együtt jönni, csak 1 időpontot foglaljatok, és megjegyzésként írjátok be, hogy ketten jöttök.
(Ha nem találsz megfelelőt a szabad időpontok között, keress meg minket, megnézzük, hogy tudunk-e egyszerre tanítani valakivel.)

A visszaigazoló e-mailt a Reservio.com fogja küldeni, ha kérdésed lenne, vagy esetleg valami közbejön és szeretnéd lemondani az időpontot, NE arra az e-mailre válaszolj, hanem az elérhetőségeink valamelyikén keress bennünket!