Oldal kiválasztása

A TM tanfolyamról bővebben itt tájékozódhatsz: a TM tanfolyam felépítése.

Az “Időpont foglalása” gombra kattintva a Reservio.com szolgáltatásának segítségével időpontot foglalhatsz a személyes oktatásra. Kérjük, hogy ezt csak abban az esetben tedd meg, ha már tisztában vagy a tanfolyam felépítésével, árával, stb. Amennyiben csak érdeklődni szeretnél a meditációról, először gyere el egy ismertető előadásra.

Egy időpontban a rendszer csak 1 főt enged regisztrálni, de mivel ketten vagyunk, meg tudjuk oldani, hogy ketten tanuljanak egyszerre. Pl. ha családként ketten szeretnétek együtt jönni, csak 1 időpontot foglaljatok, és megjegyzésként írjátok be, hogy ketten jöttök.
(Ha nem találsz megfelelőt a szabad időpontok között, keress meg minket, megnézzük, hogy tudunk-e egyszerre tanítani valakivel.)

<div class="reservio-booking-button btn-large" data-business-id="nOEz71JWr3" data-text="Időpont foglalása" data-bgcolor="#4b7bbc" data-color="#fff"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script id="reservio-widgets-script" type="text/javascript" src="https://static.reservio.com/js/widget.js"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

A visszaigazoló e-mailt a Reservio.com fogja küldeni, ha kérdésed lenne, vagy esetleg valami közbejön és szeretnéd lemondani az időpontot, NE arra az e-mailre válaszolj, hanem az elérhetőségeink valamelyikén keress bennünket!