Oldal kiválasztása

A receptek főként Scott Petterson “Vedic Cousine” – A Gourmet Guide for Bliss Consciousness című, a Maharishi Ájurvéda alapelvei szerint készült könyvéből valók és 2-3 főre szólnak.

A máshonnan származó recepteknél feltüntetjük a recept forrását.

Az oldalt található címkék segítségével szűrhetők a receptek a szerint, hogy melyik dósát egyensúlyozzák.

Mértékegységek és rövidítések:
csésze: az amerikai receptek főként a “cup” mértékegységet használják. 1 csésze (cup) kb. 240 ml
tk.: teáskanál
ek.: evőkanál

Ájurvédikus Recepttár

Zöldséges főételek

Dhalok, levesek

Rizsek, köretek

Csatnik

Kenyérfélék

Édességek

Csemegék, előételek

Italok

Saláták

Tejtermékek

Fűszerek

Alapanyagok

A receptek még feltöltés alatt vannak, folyamatosan bővül a recepttár.